De Binnenschilder en De Buitenschilder

Waterschade Herstel

De Binnenschilder is ook gespecialiseerd in het herstel van plafonds en muren tgv waterschade. Waterschade kan ontstaan door neerslag, lekkende leidingen, door een daklekkage of door bijvoorbeeld poreuze kitnaden of voegen.

Onder waterschade vallen o.a.:
· Lekkagevlekken en bladders op het plafond of geschilderde wanden
· Vervormde plafondplaten, bv gipsplaten of zachtboard
· Losgekomen behang of stucwerk als bv Spachtelputz en glasweefsel
· Verflagen die loslaten op houtwerk van kozijnen, deuren of ramen etc.
 
Vaak bent u via uw verzekering verzekerd tegen dergelijke schades, via de inboedelpolis of opstalpolis. Maar niet alle lekkages zijn echter verzekerd.
Meestal zal uw verzekeringsmaatschappij eerst een offerte vragen voor het herstellen van de waterschade. Wij kunnen deze natuurlijk voor u verzorgen.


Offerte Aanvraag
Voor het maken van een passende offerte brengen wij het standaard bedrag van € 75,00 (excl BTW) in rekening, die na uitvoering van de werkzaamheden van de totale rekening wordt afgetrokken.
U ontvangt dan samen met de offerte een factuur. Met dit bedrag dekken wij onze gemaakte kosten om u en uw verzekeringsmaatschappij goed en vakkundig van dienst te kunnen zijn.
 
U betaalt dus niets voor de offerte wanneer u de werkzaamheden, na akkoord van uw verzekeringsmaatschappij, door ons schildersbedrijf laat uitvoeren.

Contact
Voor een offerteaanvraag kunt u contact opnemen via
- de mail:
info@debinnenschilder.nl
- of telefonisch: 0655884494