Hout schilderwerk


Binnenschilderwerk is de specialisatie van de Binnenschilder. Denk dan voornamelijk aan het aflakken van o.a. houtwerk zoals deuren, kozijnen en kasten. Houtwerk, kunststof, metaal, alles wordt van een nieuwe verflaag voorzien.
Bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw is het zo nu en dan nodig het houtwerk te schilderen. Kozijnen van deuren en ramen. Ook de deuren zelf. Voor een goede levensduur van het buitenschilderwerk is het zelfs noodzakelijk dat het schilderwerk en ook het kitwerk aan de binnenkant in goede conditie zijn. Anders kan er alsnog vocht van binnenuit in het hout trekken met alle gevolgen van dien.

De Binnenschilder verzorgt vraag uw schilderwerk. We hebben ook voor details, letten op het kitwerk en constructieve details. Daardoor is de levensduur van het schilderwerk gewaarborgd.

Er is tegenwoordig een ruime keuze in kwalitatief hoogstaande lakken. Natuurlijk wordt er uitsluitend gewerkt met oplosmiddelarme produkten. Deze lakken op acryl en polyurethaanbasis hebben inmiddels dezelfde kwaliteit als de traditionele verven. Ook in hoogglans zijn er ruim voldoende mogelijkheden.
Na jarenlange ervaring heb ik echter toch een keuze gemaakt uit 2 merken. De lakken van Evert Koning, Ekodur is een uitstekende en slijtvaste verf, werkt heel prettig en heeft een prachtig eindresultaat. Kijk voor meer info op http://www.evertkoning.nl.
Maar ook de lakken van Sikkens zijn natuurlijk uitstekend. Met name de hoogglanslak voor binnen is de enige watergedragen lak die de glansgraad van de traditionele lakken evenaard. Kijk voor meer info op Rubbol BL Azura 

Voor het buitenschilderwerk werk ik onder de naam De Buitenschilder. Hetzelfde bedrijf, met 2 namen. Met het buitenschilderwerk leveren we dezelfde kwaliteit als binnen, met oog voor detail en lange levensduur.
Kijk voor meer info op de pagina buitenschilderwerk.

Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. De Binnenschilder levert kwaliteit voor een scherpe prijs.